Hoe gaan we te werk

 

Gezondheid is voor de naturopaat   een toestand van harmonie en welbevinden. Zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal, als op spiritueel vlak.

 

Naturopathie is geschikt voor iedereen die op een bewuste en natuurlijke wijze aan zijn gezondheid wil werken. Het preventieve aspect komt steeds weer aan bod door het stimuleren van het zelfgenezende vermogen van het menselijk lichaam en de  geest

 

De naturopaat kijkt niet alleen naar de klacht, maar vooral naar de persoon achter de klacht. Het begeleidingsplan is specifiek op de cliënt afgestemd en omvat diverse begeleidingsvormen die elkaar ondersteunen en versterken.

 

  De gebruikte begeleidingsvormen zijn een middel of een ingangspoort om terug bij de werkelijke intelligentie van je lichaam te komen, waardoor het zelfregulerend mechanisme wordt geactiveerd, zodat je opnieuw over je volle potentieel kan beschikken.

 

Om te groeien naar een bewuster - gezonder - vitaler - energieker leven.


We werken preventief, ondersteunend en opbouwend.

 

 

De technieken zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling of genezing.

Deze vervangen nooit  een medisch advies of een medische behandeling. Ze mogen niet ter vervanging gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp.